ΝΕΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός και η κοπή της πίτας του Συλλόγου. Το “Αρχοντικό του Σαράντη” είναι ένα μαγαζί πολύ ωραίο που βλέπεις από παντού, ένα μουσικό πρόγραμμα πραγματικά πολύ καλό. Ο Γιάννης Λεμπέσης στα καλύτερά του και η έκπληξη του Συλλόγου προς τους παρευρισκόμενους, ο Παναγιώτης Λάλεζας, ο οποίος ξεσήκωσε τον κόσμο με την απίστευτη φωνή και τα τραγούδια του. Και του χρόνου!

Κατά τις τελευταίες εκλογές τα μέλη που εκλέχθηκαν για το Διοικητικό Συμβούλιο του Προοδευτικού Συλλόγου Κεφαλαρίου Κορινθίας είναι:

Αναγνωστόπουλος Βλάσιος του Κωνσταντίνου
Αναγνωστόπουλος Γεώργιος του Κωνσταντίνου
Αναγνωστόπουλος Σπυρίδων του Σωκράτη
Αναγνωστοπούλου Μαρία του Σπυρίδωνος
Ασημακόπουλος Κωνσταντίνος του Γεωργίου
Γκριντέλα Μαρία του Γεωργίου
Λεβειδιώτη Γιούλα του Δημητρίου
Μαλεσιάδας Ηλίας του Χρήστου
Μπελίτση Ελένη του Σπυρίδωνος
Παπαμήτρου Γεωργία του Παναγιώτη
Πολίτη Μαίρη του Γεωργίου

Λίγες ημέρες μετά συνεδρίασε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για να εκλεχθούν τα νέα όργανα. Κατά την ψηφοφορία που έγινε εκλέχθηκαν:

Αναγνωστόπουλος Σπύρος του Σωκράτη Πρόεδρος
Λεβειδιώτη Γιούλα του Αντιπρόεδρος
Πολίτη Μαίρη του Γεωργίου Γραμματέας
Παπαμήτρου Γεωργία του Παναγιώτη Ταμίας

Η Αναγνωστοπούλου Μαρία είχε εκλεχθεί για την θέση του Αντιπροέδρου, όμως, λόγω διαφόρων υποχρεώσεών της αδυνατούσε να ανταπεξέλθει στα καθήκοντά της και παραιτήθηκε μένοντας απλό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Την θέση της κατέλαβε η Λεβειδιώτη Γιούλα σαν πρώτη επιλαχούσα.

Στις 15/2/2015 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας και ο ετήσιος χορός του Προοδευτικού Συλλόγου Κεφαλαρίου Κορινθίας στην ταβέρνα “Για πάντα μαζί” .

Στις 15/8/2014 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία o καλοκαιρινός χορός του Προοδευτικού Συλλόγου Κεφαλαρίου Κορινθίας στην κοινοτική πλατεία του χωριού μας.

Στις 9/2/2014 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η κοπή της πίτας και ο ετήσιος χορός του Προοδευτικού Συλλόγου Κεφαλαρίου Κορινθίας στην κοσμική ταβέρνα Μπάρμπα Λάζαρος, Ζησιμοπουλου 24Α, Π.Φαληρο

Στις 18/6/2011 πραγματοποιήθηκε στο Κεφαλάρι μια από τις ειδικές διαδρομές του Ράλλυ Ακρόπολις. Πλήθος κόσμου επισκέφτηκε το χωριό μας για να παρακολουθήσει τον αγώνα WRC και να απολαύσει το κορυφαίο οδηγικό γεγονός.

Το 2009 ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακατασκευής του Δημοτικού Σχολείου Κεφαλαρίου. Το κτίριο ανακαινίσθηκε εξωτερικά και εσωτερικά και πλέον αποτελεί στολίδι για το Κεφαλάρι και ολόκληρη την περιοχή.

Τον Οκτώβριο 2006 οριστικοποιήθηκε η απόφαση της συντήρησης και αναπαλαίωσης του Δημοτικού Σχολείου Κεφαλαρίου. Το υπέροχο πέτρινο κτίριο, που εδώ και μερικά χρόνια έχει πάψει να λειτουργεί ως σχολείο, κρίθηκε διατηρητέο και σύντομα θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες ανακατασκευής του.

Το 2005 ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακατασκευής της κεντρικής εκκλησίας του Κεφαλαρίου η οποία είναι αφιερωμένη στον Άγιο Δημήτριο. Χάρη στην προσπάθεια του ιερέα Ηλία Ι. Ραυτόπουλου και των κατοίκων του χωριού, η πέτρινη εκκλησία μας είναι πλέον ένα από τα ωραιότερα κτίρια της περιοχής.